13.03.2009

11.03.2009

Showbiz - Muzica

Rihanna  a inregistrat un duet cu Chris Brown
 Tot mai multe voci de la Hollywood sustin ca duetul Rihanna - Chris Brown s-a materializat deja si are o incarcatura emotionala incredibila. Se pare ca producatorul Pollow Da Don a convins-o pe Rihanna sa transforme piesa la care lucra inainte de incidentul cu Chris intr-un duet cu acesta. Rihanna si Chris au inregistrat piesa in mai multe sesiuni, noaptea tarziu: "A fost emotionant... Sentimentul ce plutea in camera era dragoste pura". Piesa vorbeste tocmai despre dificultatile prin care trece un cuplu si se zvoneste ca va fi inclusa pe noul album al lui Chris Brown. Cantaretul va fi audiat pe 9 aprilie si ar putea primi pana la 5 ani de inchisoare daca este gasit vinovat pentru atacul asupra Rihannei.

Top 100 jocuri nemuritoare

In viata unui baiat, jocurile ocupa un loc aparte. Multi si-au petrecut si inca isi petrec o buna parte din timp pe console, in sali dotate cu numeroase computere cuplate in retea, pe sistemele de acasa jucand impotriva AI-ului, a vecinului de la patru sau online, in comunitati imense cum este cea World of Warcraft. Pe la sfarsitul anilor ‘90, cine avea un Pentium I la 133 Mhz, cu 32 sau 64 MB de RAM si un HDD de cativa GB, se delecta in voie cu Starcraft. Cu toate ca au trecut ceva ani de atunci, unele jocuri inca se mai joaca si astazi, poate cu aceeasi intensitate ca si atunci. De aceea, chiar daca sistemele noastre au evolut extraordinar si pe deasupra mai suntem si inconjurati de console grozave, uneori apelam cu incredere la titlurile vechi, nemuritoare.Am realizat un "Top 100: Jocuri nemuritoare", pe care merita sa le jucati in ziua de azi. Chiar daca unele sunt foarte vechi, ele nu si-au pierdut deloc din farmec si ocupa inca pozitii fruntase in detrimentul titlurilor mai noi, lipsite de originalitate, gameplay-uri atractive si povesti de neuitat asa cum au, spre exemplu, fermecatoarele Zelda, jocuri care au facut istorie si probabil, vor ramane la fel de cunoscute chiar si peste jumatate de secol de acum incolo. Asteptam si completari ale topului, asta pentru ca misiunea a fost destul de laborioasa si poate am scapat vreun titlu important. Sa vedem ce a iesit:

Lady Gaga- Just Dance CLUB REMIX [EUROPEN SENSATION WHITE VIDEO]


10.03.2009

Freestyle Competition

Red Bull Bc One 2006 Final Round
Hong 10 VS Ronnie
 

09.03.2009

Sensation White


cooming soon!!!


Cei mai importanti DJ-i, cea mai buna muzica house si trance, cea mai lunga noapte alba de dans. Alba la propriu, pentru ca atat locul, cat si participantii vor trebui sa arboreze aceasta culoare. Desi se tine, din 2005, si in Germania, si in Belgia, Sensation este un eveniment olandez, care a avut loc pentru prima data in 2001, la ArenA din Amsterdam. In 2001 si 2002, evenimentul a avut o singura editie, numita Sensation, dar in 2003 a fost impartit in doua sectiuni: Sensation Black si Sensation White, pentru a diferentia mai bine muzica si experienta traita de public. Sensation Black se focuseaza mai mult pe muzica neagra, precum hardstyle si hardcore, in timp ce Sensation White promoveaza mai mult house si trance. Prima editie a Sensation nu s-a tinut cu casa inchisa, desi media asa au anuntat, pentru a mentine atentia publicului asupra acestui eveniment. Cu toate acestea, evenimentul a atras 20.000 de oameni. Prima editie a Sensations a fost si singura care n-a avut dress code. Toate celelalte editii au avut dress code si au fost sold-out (40.000 de bilete se vand in cateva ore de la anuntarea oficiala a evenimentului). Sensation Black nu a inregistrat acelasi succes, dar si in acest caz se vand toate biletele pana in ziua evenimentului. Avand in vedere ca sloganul Sensation White este ?Be Part Of The Night ? Dress in White?, tuturor participantilor li se cere sa se imbrace in alb, locul fiind decorat, la randul sau, in aceeasi culoare.Pana acum, Sensation White s-a bucurat de participarea unor DJ-i renumiti: Andre Tanneberger, Armin van Buuren, Darren Emerson, David Guetta, Erick E, Erick Morillo, Ferry Corsten, Marco V, Paul van Dyk, Johan Gielen, Sander Kleinenberg, Steve Angello si Tiesto. Insa tot mai multi fani critica organizatorii pentru ca, mai nou, scot la vanzare biletele la Sensation White inainte de a anunta ce DJ vor participa, pana la urma, la eveniment. Dar, pentru ca de fiecare data biletele se vand in cateva ore, nimeni nu ia in serios aceasta problema.