03.07.2009

Video Premiera

Eminem - Beautiful (Video Premiera)

Games

EA FIFA 10 primele informatii de baza si primul Trailer
EA a facut publica o lista cu detaliile de baza pe care ar trebui sa le stiti despre FIFA 10. Practic veti afla cam tot ceea ce va aduc FIFA 10. In materie de grafica, engine-ul va fi acelasi care a fost folosit si pentru FIFA 09, dar vor exista schimbari majore in ceea ce priveste gameplay-ul. Iata exact despre ce este vorba:

- 360 Dribbling-The first-ever true 360 dribbling system in a football game provides finer dribbling control, enabling players to find spaces between defenders that previously were not possible.


- Skilled Dribbling-All-new animation warping technology provides unprecedented control. Skilled players now have the ability to face a defender and use highly-responsive lateral dribbling to skip past him.


- Freedom in Physical Play-Wider dribble touches and new collision sharing creates a varied, less predictable, and extended fight for possession between the dribbler and a defender.


- Player Urgency-Improved urgency AI logic, with over 50 new movement cycles, delivers more responsive positioning so your players stay focused on the ball and move at a speed appropriate to the action.


- Improved Trapping Intelligence -Players now have a better awareness of where the easiest, most natural trapping position is so they can get the ball on the ground and under control easier and earlier.

- Advanced Positioning -Defenders multi-task and play the pitch more intelligently by covering dangerous spaces left by out-of-position teammates. In attack, players analyze space more effectively, curve their runs to stay onside, create passing lanes and vary attacking options.


- More Accurate Passing -Players better analyze space resulting in pinpoint passes that give their receivers more options and time to outrun defensive pressure.


- Authentic Shooting -Refinements to the shooting system and modifications of the ball physics create a wider, more realistic variety of shots that enhance the exhilaration of scoring.


- Varied Defending Options -Slide Tackle targeting has been enhanced so skilled players have more reach and avoid tackling through the dribbler. Better effort clearance logic gives defenders more options when attempting to get a foot on the ball before an attacker. Effort, such as sliding to block crosses and overhead kick clearances, give defenders more tools to prevent goal-scoring opportunities.


- Refined Goalkeeper Intelligence - numerous improvements mean that goalkeepers now have more urgency and better perception of where to intercept loose balls, resulting in a more responsive and powerful rushing system. New animation warping technology provides game-realistic goalkeeper positioning and momentum, resulting in more varied scoring opportunities.


- Manager Mode Authenticity-More than 50 major improvements were designed to create an authentic experience to mimic the real-world game. Match results are based on team and player strengths and weaknesses. Player transfers are determined by multiple decision points, including club finance and prestige, availability of similar players, and competition from AI-controlled clubs. Player development is more realistic with true-to-life growth curves based on factors such as age and environment.


- Continuous Gameplay- Maintain the atmosphere, pace, and intensity of a match with quick free kicks and referee carding.


- New Practice Arena-Work on individual skills in a fully featured practice mode before stepping on the pitch.



02.07.2009

Stiinta - Sanatate

Fulgerele unde lovesc?
Specialistii de la NASA actualizeaza periodic harta detaliata a zonelor de pe Terra cele mai afectate de fulgere. Scopul acester harti nu este numa stiintific, ci si practic, avand in vedere ca in fiecare an peste 1000 de persoane mor din aceasta cauza.

In ultimele doua zile, in India, 35 de persoane au murit lovite de fulgere. In Statele Unite, alte 11, si asta doar pe parcursul lunii iunie. In fiecare an, peste 1000 de persoane sunt ucise de fulgere in intreaga lume si acesta este motivul pentru care NASA actualizeaza periodic harta celor cazute pe Terra. Iar ultima actualizare confirma gradul ridicat de risc tocmai in cele doua tari unde in ultimele zile au avut loc incidentele cele mai grave, in anumite zone inregistrandu-se si 40-50 de fulgere pe km patrat in fiecare an.

Datele provin de la cativa sateliti aflati pe orbita in jurul Pamantului, care din 1995 incoace identifica descarcarile electrice produse de fulgere. “In fiecare moment al zilei exista cel putin 2.000 de furtuni active in lume, iar acestea produc circa 100 de fulgere pe secunda”, a explicat Hugh Christian de la Earth Science and Applications Nasa/Marshall Space Flight Center. Potrivit specialistilor, zona cea mai afectata este Africa Centrala, unde au loc furtuni aproape in fiecare zi.

Stiinta - Sanatate

 Planta care isi pune singura apa la radacina
 
Botanistii au descoperit, la o planta din Negev, Israel, un uimitor, sistem de colectare a apei.
Planta Rheum palaestinum, desi creste intr-o regiune foarte uscata, nu arata deloc ca o planta de desert: are frunze foarte mari, spre deosebire de alte plante xerofile (adaptate la uscaciune) care au, de obicei, frunze foarte marunte (adesea transformate in spini), pentru a reduce pierderile de apa.
Cercetatorii de la Universitatea din Haifa-Oranim, Israel, au descoperit ca aceasta planta este dotata cu un soi de mini-sistem de irigatie: frunzele ei au o structura aparte, suprafata lor fiind strabatuta de santuri (ca niste vai prin care trec cursuri de apa, dupa expresia descoperitorilor) prin care apa este condusa spre baza frunzelor, scurgandu-se astfel la radacina plantei.
Gratie acestei adaptari, Rheum palaestinum poate colecta cantitati de apa de 16 ori mai mari decat alte plante din desertul Negev. Aici, cantitatea de precipitatii este de cca. 75 mm annual; or, Rheum palaestinum beneficiaza de cantitatati similare celor colectate de plantele din regiunile cu clima mediteraneana: 426 mm pe an.

01.07.2009

News

 News TV pe blog

De astazi va puteti uita pe ce canal vreti dumneavoastra, asta datorita iGoogle un simplu script care contine multe canale de TV News, printre astea exista: musica, sport, filme si multe altele.

De azi gasiti acest script pe partea dreapta al blogului, va puteti conecta oricand pentru a vedea noile stiri de la: CNN, BBC, NBC, CBC si asa mai departe, cele mai importante si cele mai mare centre de Mass-Media.
Va multumim pentru atentie si vizionare placuta!

News

 Bernard Madoff condamnat la 150 de ani de puscarie pentru frauda
Fostul presedinte al Consiliului de Aministratie al Nasdaq Bernard Madoff, a fost condamnat luni la 150 de ani de inchisoare de un tribunal din New York, in legatura cu o frauda de 65 de miliarde de dolari.
Procurorii cerusera ca Madoff  71 de ani sa fie condamnat la 150 de detentie.
In total, 13 miliarde de dolari au fost confiscati de la banci, persoane particulare si chiar organizatii caritabile, potrivit anchetatorilor. Insa, potrivit estimarilor, pierderile sunt intra 50 si 65 de miliarde de dolari, luand in calcul propfitul adus de aceste sume, daca dobanzile ar fi fost reale.

Fost Presedinte al Consiliului de Aministratie al Nasdaq, Berdanr Madoff a pledat vinovat in luna martie pentru 11 capete de acuzare, printre care frauda, spalare de bani si furt.
Finantistul a pus la punct o schema ponzi, constand in platirea investitorilor din banii depusi de clientii noi. Frauda a iesit la lumina dupa ce criza financiara din toamna a determinat multe persoane sa isi retraga banii.

Madoff a recunoscut anterior ca nu a investit niciodata nici macar un cent din cele 13 miliarde de dolari care i-au fost incredintati  in gestiune timp de 30 de ani de banci, organizatii caritabile sau particulari bogati.
Judecatorul Denny Chin l-a condamnat pe Madoff pentru 11 capete de acuzare, inclusiv frauda pe bursa si spalare de bani. Avocatul lui Madoff a cerut insa o pedeapsa mult mai blanda, de numai 12 ani de inchisoare.
 
Presa internationala scrie ca verdictul judecatorului a venit dupa ce completul de judecata a audiat o serie din victimele fostului bancher, acestea povestind juratilor impactul pe care l-a avut frauda lui Madoff asupra vietii lor.

Judecatorul a tinut sa mentioneze ca frauda a fost una "zguduitoare", subliniind ca a fost si o "lipsa masiva" a increderii. Potrivit BBC, decizia de condamnare la 150 de ani de inchisoare a fost primita cu zambetul pe buze de audienta, cei prezenti la proces aplaudand insistent.
Inainte de verdict, Madoff a tinut sa isi prezinte scuzele pentru rusinea pe care a adus-o atat familiei sale, cat si industriei in care a lucrat.
 

30.06.2009

News

 Lasati un mesaj lui Michael Jackson
Lasati pe acest site a lui Michael Jackson un mesaj fie el care o fi, in orice limba vreti voi, daca stati si va uitati bine pe acest site va dati seama cita lume scrie si citi fani are si citi l-au iubit intradevar. dati click mai jos unde e scris Michael Jackson.

YouTube

 Bet Awards 2009 Janet Jackson vorbeste despre Michael Jackson

YouTube

Noul Hit al Italiei
Aceasta melodie facuta de Quintino care e intitulata parapapapa este noul hit al Italiei in fiecare iulie se cauta mereu o melodie care sa fie hitul verii, aceasta pare a fi hitul verii de cateva zile, melodia e remixata in toate felurile pop, house, trance si asa mai departe si e ascultata de multi tineri oriunde la mare, in masina, la bar, la radio etc. Enjoy the hit of the sumer 2009 Italy style :)

29.06.2009

TED

 Jay Walker vorbeste despre mania limbii engleze in lume
Jay Walker explică de ce două miliarde de oameni din întreaga lume încearcă să învețe engleza. O face printr-o serie de poze și înregistrări audio emoționante cu mii de studenți chinezi care exersează engleza în grup - „a doua limbă a lumii”.

YouTube

David Guetta Feat Kelly Rowland - Whe love takes over
 

28.06.2009

News

R.I.P. King of Pop