20.03.2009

Stiri

 Ion Dolanescu, inmormantat duminica, la cimitirul Bellu
Ion Dolănescu va fi înmormântat duminică, la ora 14.00, la cimitirul Bellu din Capitală, a declarat Ionuţ Dolănescu, fiul regretatului cântăreţ de muzică populară. Trupul neînsufleţit al lui Ion Dolănescu va fi depus, sâmbătă, la Ateneul Român, unde, începând cu ora 11.00, cei care l-au admirat pe celebrul cântăreţ de muzică populară îi vor putea aduce un ultim omagiu. Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a murit joi, în locuinţa sa, ca urmare a unui stop cardiac. Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuinţa acestuia, în Capitală, unde timp de o oră s-a încercat resuscitarea artistului. Decesul s-a înregistrat în jurul orei 16.00. Ion Dolănescu avea 65 de ani. Mai jos veţi găsi niste linkuri cu cantecele culese si compuse de Maestrul Ion Dolănescu.






















DUMNEZEU SĂ-L IERTE
 

News Time Showbiz

 Andreea Raicu vrea o pereche noua de sani!
Andreea Raicu are ceva probleme cu vechile silicoane, conform ziarului Click!. Vedeta isi doreste o pereche de "sani moderni", mai bine tolerati de corp. mai multe detalii aici.

Tiar place sa vezi un sex tape cu Rihanna?
Apropiati ai cuplului Rihanna-Chris Brown sustin ca exista o inregistrare video cu cei doi facand sex si nu va mai trece mult timp pana aceasta va vi facuta publica. mai multe detalii aici.

19.03.2009

Curiozitati

 2012 - filmul care spune cand va fi sfarsitul lumii

Calendarul maiaş i-a impresionat pe oamenii de ştiinţă prin faptul că avea o precizie mai bună decât cel gregorian. Totuşi el aduce o previziune sumbră legată de o dată foarte apropiată. Conform maiaşilor, în anul 2012 Pământul se va alinia cu Soarele, iar acesta din urmă se va afla la mijlocul ecuatorului galaxiei pe data de 21 decembrie 2012. Aceste fenomene, combinate sau urmate de cataclisme naturale par să fie sursa de inspiraţie a filmului 2012 pe care Sony Pictures îl va lansa pe data de 13 noiembrie. Teaser-ul, pe care-l puteţi urmări mai jos, este destul de scurt şi ne prezintă un scenariu aproape incredibil de cataclism: un munte de ape acoperă munţii Himalaya.
El nu ar putea fi decât rezultatul coliziunii între Pământ şi un asteroid de mari dimensiuni. Pentru promovarea filmului a fost creat site-ul Institutului pentru Continuitatea Rasei Umane. Acesta prezintă încă alte două scenarii de cataclisme care ar putea pune capăt vieţii pe Terra, unul legat de radiaţiile solare şi celălalt de nucleul Pământului şi plăcile tectonice. Anul 2012 este menţionat destul de des pe acest site. Distribuţia filmului este destul de promiţătoare, cu nume precum John Cusack, Amanda Peet, Thandie Newton (Mission: Impossible 2) şi Woody Harrelson (Natural Born Killers). Personajele interpretate de ei vor face parte dintr-o echipă de cercetători care încearcă să combată evenimentele apocaliptice descrise de calendarul maiaş.

Curiozitati

Un baietele de 6 ani, mai inteligent decat Einstein
Pranav Veera, in varsta de 6 ani, este – teoretic – mai inteligent decat Albert Eisntein. Pustiul are un IQ de 176, in timp ce Einstein avea doar 160. Statistic, doar o persoana dintr-un milion beneficiaza de un asemnea IQ.

Pranav poate recita numele tuturor presedintilor americani in ordinea instalarii lor, este capabil sa numere fara nicio greseala pana la un milion, face calcule matematice complicate, accesibile numai adolescentilor de liceu, spune dintr-o suflare alfabetul in ordine inversa si termina toate jocurile video Wii pe care pune mana – preferatele sale – in mai putin de 2 zile. De asemenea, unul dintre exercitiile cerebrale favorite, pe care Pranav le rezolva in numai 3 secunde, este urmatorul: i se da o data la intamplare, intre prezent si anul 2000, iar pustiul spune cu exactitate ce zi a saptamanii a fost atunci.
Micul geniu traieste in oraselul Loveland din statul american Ohio si este nascut intr-o familie de intelectuali, emigranti indieni – tatal sau fiind doctorand, iar mama avand doua mastere. Parintii lui Pranav spun ca baietelul are o memorie fotografica colosala, din moment ce retine la perfectie absolut tot ceea ce vede, iar educatoarea de la gradinita a micului geniu declara ca in ciuda faptului ca stie atat de multe, baietelul are o pofta de a invata uluitoare. Cand va creste mare, baietelul isi doreste sa ajunga astronaut.

18.03.2009

News Time Showbiz

 Madonna, o "hoasca batrana"
Madonna a fost acuzata de fostele amante ale noului sau iubit de 22 de ani, Jesus Luz, ca ar fi o "hoasca batrana", care agata barbati ce i-ar putea fi copii. Modelul brazilian Jesus Luz are 22 de ani si ar putea iesi cu orice tanara si-ar dori, insa el o prefera evident pe... experimentata Madonna, care a implinit anul trecut 50 de ani. citeste tot aici


Kylei Minogue lanseaza un nou album (VIDEO)
 Kylie Minogue va lansa pe 5 ianuarie 2009 un album de remixuri, ce va purta numele "Boombox". citeste aici

17.03.2009

Stiri Externe

FBI se implică în ancheta privind violul de la Roma
 Ancheta în cazul celor doi români, Karol Racz şi Alexandru Isztoika Loyos, suspectaţi de implicare în violarea unei adolescente italience la Roma, în februarie, va fi preluată de FBI, care va ajuta poliţia italiană în reconstituirea profilului vinovaţilor, informează Il Tempo, în ediţia electronică. Potrivit sursei citate, poliţiştii italieni se află într-un impas după ce rezultatele testelor ADN efectuate în cazul celor doi români au fost negative. "Agenţii Brigăzii Mobile, conduse de Vittorio Rizzi, trebuie să respecte toate procedurile existente, în încercarea de a contura profilul agresorilor în cazul violului din Parcul Caffarella din Roma. Şi aici îşi intră în rol cei de la FBI. În cazul agresiunilor sexuale, specialiştii americani respectă un protocol diferit faţă de cel utilizat de poliţia italiană. Italienii au plecat de la identificarea făcută de prietenul fetei, iar apoi au dat lovitura cu confesiunea "blondului", convinşi că vinovaţi sunt cei doi români. Chiar şi fără ADN. FBI urmează însă o altă procedură. De exemplu, victima ar fi fost interogată "la rece", respectiv după o anumită perioadă de la incident, când amintirile sunt mai clare", scrie sursa citată. Sursa citată notează că nu trebuie însă excluse alte probe în acest caz. Luni, au sosit din România 22 de probe ADN, aparţinând oamenilor din clanul "blondului" şi românului deţinut într-o închisoare din Bucureşti, Ion Feraru (25 de ani), la care s-a ajuns după ce s-a analizat cromozomul Y al probei genetice găsite în Parcul Caffarella. Potrivit unor surse, chiar şi aceste probe ADN au avut rezultate negative. Karol Racz şi Alexandru Isztoika Loyos au fost arestaţi după violul care a avut loc la 14 februarie în Parcul Caffarella din Roma. Săptămâna trecută, justiţia italiană a anulat mandatele de arestare pentru violarea adolescentei, dar românii sunt deţinuţi în continuare pentru implicarea în alte delicte. Karol Racz este suspectat de violarea unei femei în vârstă de 41 de ani la 21 ianuarie, iar Loyos Isztoika este acuzat de calomnie, după i-au acuzat pe agenţii de poliţie români că l-ar fi bătut în timpul audierilor.