27.03.2009

Kanye West Love Lockdown


News Time Showbiz

 Kim Kardashian apare intr-un film porno!
Kim Kardashian este parodiata intr-o productie marca Hustler, iar vedeta considera ca acest lucru ii afecteaza foarte tare imaginea. Kim este celebra mai ales pentru pictorialele indraznete din revistele pentru barbati, dar si din reality-show-ul in care apare alaturi de familia sa, numit: Keeping Up with the Kardashians! citeste mai departe aici.


Andreea Antonescu, femeia fatala din FHM (Poze)


La majorat, Andreea Antonescu era una dintre cele mai apetisante si mediatizate celebritati autohtone, dorita cu orice pret intr-un pictorial fara inhibitii. citeste mai departe aici.
 
 
Top 10: Fotomodelele glamour cu cel mai sexy fund (Poze)
 
Am alcatuit pentru tine topul celor mai apetisante funduri de modele glamour. Le vei regasi pe Lucy Pinder, Kitty Lea, Rosie Jones, Chanelle Hayes si multe alte frumuseti britanice care ti-au starnit poftele cu pictoriale incendiare. citeste mai departe aici.

23.03.2009

Curiozitati

 "Dinozaur viu" fotografiat in Statele Unite ale Americii
Un dinozaur inoata in apele din San Francisco Bay” – aceasta a fost exclamatia unui reporter NBC, in momentul in care a reusit sa surprinda din elicopter uriasa creatura alba inotand la suprafata apei.
Monstrul s-a dovedit ar fi un sturion alb in lungime de aproape 3 metri, o veritabila fosila vie si, totodata, cel mai mare peste de apa dulce din nordul Americii. Expertii sustin ca sturionii au fost contemporani cu dinozaurii si reprezinta o relicva care a supravietuit miraculos marii extinctii a vietii de acum 65 de milioane de ani. In fapt, giganticele creaturi acvatice se aseamana pe alocuri cu pestii preistorici care inotau in marile din Paleocen. Sturionii pot trai chiar si peste 100 de ani si pot atinge lungimi remarcabile. Cel mai mare exemplar capturat pana in prezent avea aproximativ 12 metri lungime si circa 700 de kilograme.
 

22.03.2009