06.03.2009

Life-Inedit

Rihanna si Chris Brown s-au casatorit?
Cântăreţul Chris Brown, arestat recent pentru că ar fi agresat-o pe iubita sa, Rihanna, s-a căsătorit cu aceasta săptămâna trecută, după ce au hotărât să îşi reia relaţia, potrivit presei americane.
o sursă din anturajul celor doi artişti a declarat: "Au avut o întâlnire emoţionantă în casa lui P. Diddy, în timpul căreia Chris Brown, şi-a cerut iertare, a implorat-o să îl ierte şi a cerut-o în căsătorie chiar acolo".
Aceeaşi sursă a menţionat că Rihanna era foarte emoţionată şi i-a mărturisit iubitului ei că nu poate să trăiască fără el. După ce Rihanna a acceptat propunerea lui Chris Brown, în vârstă de 19 ani, cei doi cântăreţi i-au cerut unui preot să îi căsătorească în reşedinţa în valoare de 14,5 milioane de dolari a lui P. Diddy, amplasată într-o zonă rezidenţială din Star Island. La începutul acestei săptămâni, presa internaţională scria că familia Rihannei este îngrijorată din cauza unei posibile împăcări a cântăreţei cu rapper-ul Chris Brown. Aceeaşi sursă a declarat pentru revista americană Star: "Tot ce-şi dorea ea era să trăiască alături de el pentru totdeauna. Rihanna îşi doreşte un soţ şi doi copii înainte să împlinească 25 de ani. Ea crede în poveştile cu zâne şi doreşte să îşi trăiască propria poveste alături de Chris".
Potrivit presei americane, cuplul se află în prezent în Miami.

Life-Inedit

Chris Brown, pus sub acuzare (Video)
Cântăreţul Chris Brown a fost pus sub acuzare, joi, pentru agresiune fizică şi ameninţări cu moartea la adresa unei "cântăreţe laureate cu Grammy", potrivit exprimării folosite de procurorii americani, care s-au referit la iubita acestuia, Rihanna. Chris Brown, în vârstă de 19 ani, a avut o scurtă apariţie la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles, dar nu a răspuns deocamdată la acuzaţiile formulate împotriva sa. Mărturia lui a fost amânată până pe 6 aprilie. Judecătorul a emis un ordin care îi interzice lui Brown să "hărţuiască, să ameninţe sau să folosească forţa" împotriva oricărei persoane. Cu toate acestea, autorităţile nu i-au interzis cântăreţului, prin ordin judecătoresc, să reia contactul cu Rihanna, despre care presa internaţională a scris că l-a iertat. De altfel, joi, presa din Statele Unite a scris că cei doi s-au căsătorit deja în secret. Procurorii din Los Angeles au spus că Brown a agresat-o pe Rihanna, în vârstă de 21 de ani, în noaptea de dinaintea galei premiilor Grammy, care au avut loc pe 8 februarie, în Los Angeles. Cântăreţul american riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Nu se ştie, deocamdată, dacă Rihanna, care nu a fost prezentă la tribunal, va depune mărturie împotriva lui. Ambii cântăreţi şi-au anulat prezenţa la gala premiilor Grammy, iar o fotografie cu chipul învineţit şi tumefiat al Rihannei a fost postată pe Internet ulterior. Rihanna, cântăreaţa originară din Barbados, pe numele ei adevărat Robyn Rihanna Fenty, a fost identificată pentru prima dată joi, în plângerea oficială, sub numele de "Robyn F", ca fiind victima acestei agresiuni. Potrivit dosarului, făcut public de poliţie, cei doi artişti s-au certat în maşină, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge. În timpul acestei dispute, Rihanna a reuşit să trimită un mesaj pe telefonul asistentului ei, cerându-i să trimită poliţia şi declarând că Brown i-ar fi spus: "Tocmai ai făcut cea mai mare prostie de până acum. Te voi omorî". Potrivit documentelor oficiale, Brown a continuat să o lovească pe Rihanna, muşcând-o de ureche şi de unul dintre degete. Acuzaţiile au fost depuse la tribunal la o săptămână după ce Brown şi Rihanna, care sunt împreună de aproximativ un an, s-au împăcat, potrivit presei americane.


05.03.2009

TED

Ed Ulbrich: Show how Benjamin Button got his face


Melodia Saptamanii



Allexinno - Sunrise 5 AM (Original Mix)
Asculta mai multe audio Muzica »

Showbiz - Monden

Top 10: Cele mai sexy buze din showbiz-ul autohton part.2

5. Andreea Raicu

Andreea Raicu este o adevarata diva, nu a pozat goala in revistele pentru barbati si are o cariera frumoasa de peste 10 ani. Insa nu are noroc pe plan personal, pentru ca ar fi prea alintata, dupa cum zic gurile rele. Noua ne place!
4. Andreea Mantea

Andreea este indragostita si parca, mai frumoasa ca oricand. Ea este foarte admirata de barbati si nu doar pentru sanii si picioarele sale voluptoase, ci si pentru buzele pline si sexy.
3. Simona Patruleasa

Asa cum am mai zis, Simona este mereu in topul barbatilor, fiind considerata cea mai sexy vedeta de televiziune si una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Ce-i drept, e drept, are buze extrem de apetisante!

2. Gina Pistol

Gina a ramas una dintre cele mai sexy vedete de la noi, desi mereu apar chipuri proaspete. Este o fata modesta, cu bun simt, iar pentru un zambet de-al ei, ai face orice. Noroc ca nu este prea zgarcita cu aparitiile la evenimentele mondene.
1. Laura Cosoi

Miniona, blonda sau satena, sani perfecti, picioare incredibil de frumoase si un chip angelic. Cum cine e? Laura Cosoi, evident. Una dintre aparitiile cele mai senzuale, fresh si agreabile din showbiz-ul autohton.

04.03.2009

Showbiz - Monden

Top 10: Cele mai sexy buze din showbiz-ul autohton part.1

Am vazut acum ceva timp in urma care sunt vedetele de la Hollywood cu cele mai sexy buze, iar acum v-am pregatit un top cu romance frumoase.

Pentru ca este un top subiectiv, va invit sa comentati si astept parerile voastre in legatura cu cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton.


10. Daniela Crudu


Si-a castigat notorietatea prezentand alaturi de Razvan si Dani, matinalul Antenei1. A fost dansatoare in cluburile de noapte, si-a marit sanii, si-a tatuat un fluture in cea mai intima zona si ni l-a arata in cel mai recent numar din Playboy. Cariera ei este cu siguranta in accensiune.
9. Cristina Rus

Nu stiu ce a mai cantat in ultimul timp, insa a tinut prima pagina a ziarelor cu relatiile ei perosnale. Pictorialele ei sunt din ce in ce mai fierbinti, o asteptam cu interes si in Playboy, desi sustine ca nu va poza niciodata.
8. Andreea Antonescu

Parca este mai blonda, mai slaba si are buzele mai sexy ca niciodata. Probabil cu mici interventii "divine". Oricum atunci cand este invitata la emisiuni si canta, preferam doar sa o privim.
7. Nicoleta Luciu

Proaspata mamica este sexy si increzatoare in fortele ei. Si cum ar putea sa fie altfel cand are acasa un barbat tandru si potent financiar si un baietel adorabil. Si da, pentru cine nu se uita la telenovela Regina, Nicoleta chiar joaca foarte bine.
6. Lili Sandu

Lili a intrat intr-un con de umbra in ultimul timp, insa ea a ramas aceeasi persoana sexy si vulnerabila. Parca lipseste totusi Stelea din peisaj.


03.03.2009

Showbiz - Erotic +18

Daniela Crudu in Playboy: Mai senzuala ca niciodata
A venit in sfarsit momentul asteptat de mii de barbati din Romania! Daniela Crudu a aparut in Playboy (numarul de martie), dezvaluindu-si trupul lucrat si sanii apetisanti in toata splendoare. Sedinta foto a fost realizata in clubul bucurestean Shade, unde Daniela a fost surprinsa de paparazzi in timp ce poza.

Siftables, the toy blocks that think


01.03.2009

Showbiz - Muzica

Rihanna s-a impacat cu Chris Brown!
Rihanna s-a impacat cu recalcitrantul Chris Brown, desi acesta a desfigurat-o acum putin timp in urma, la interventia binevoitoare a rapperului P. Diddy. Mai mult, acesta le-a pus dispozitie casa lui din Star Island, langa Miami, pentru a petrece in liniste si buna intelegere sfarsitul de saptamana. Familia Rihannei, desi nu este prea incantata, si-a declarat sprijunul in aceasta situatie. "Imi iubesc fiica, indiferent de calea pe care o alege. Sunt alaturi de ea, daca pierde sau castiga, o voi sprijini", a declarat tatal artistei, Ronald Fenty. Chris Brown a sunat-o pe Rihanna chiar de ziua ei, pentru a-i spune "la muti ani", moment in care s-au impacat.

Citeste si: Rihanna e insarcinata cu Chris Brown?

Socant: Prima poza cu Rihanna batuta de Chris Brown!

Chris Brown regretă incidentul a cărui victimă presepusă este Rihanna

Reclamele cu Chris Brown, suspendate (Video)

Luceafarul 2008 +18

Poezia Luceafarul 2008 prea tare:))))

ATENTIE!

Acest videoclip contine limbaj

Licentios

Este Interzis copiilor sub 18 ani




Imagini din Dubai

De ce platim asa mult pentru benzina?

Showbiz - Muzica

Rihanna e insarcinata cu Chris Brown?
Un nou zvon socant a aparut la Hollywood: se pare ca Rihanna e insarcinata cu Chris Brown, cel care a batut-o fara mila. Cearta dintre cantareata si iubitul ei a izbucnit, se pare, tocmai cand Rihanna l-a anuntat pe acesta ca va fi tata. Apropiatii Rihannei sustin ca ea se temea de reactia lui Chris, insa bataia a fost ceva total neasteptat... Exista voci care spun insa ca Rihanna e victima violentei domestice de mai multe luni.