18.02.2009

Stiri Externe

La 13 ani s-a sinucis din cauza unei aventuri cu instructorul său, de 39 de ani
O adolescentă de 13 ani, din Marea Britanie, s-a sinucis din cauza unei relaţii amoroase cu instructorul său de zbor, în vârstă de 39 de ani, care mai avusese relaţii sexuale cu o elevă de 15 ani. Pilotul Paul Nicholls, din Ţara Galilor, a fost acuzat în faţa unei instanţe că a întreţinut relaţii sexuale cu cele două minore de 13, respectiv 15 ani, în timp ce era instructorul lor de zbor. Cherrell Evans, în vârstă de 13 ani, a fost găsită spânzurată în dormitorul său, moment în care cealaltă adolescentă a mers la poliţie şi a dezvăluit cazul. "Fata (de 15 ani, n.r.) a avut o relaţie sexuală cu Nicholls. Ea susţine că şi Cherrell a avut o relaţie sexuală cu el. Fata nu a spus nimănui de aventura cu instructorul pentru că Nicholls ar fi ameninţat-o că o va ruina. Ea a povestit totul după ce prietena ei, Cherrell, s-a sinucis. Se pare că felul în care s-a purtat Nicholls cu victima a dus la sinuciderea acesteia", a spus procurorul Jennet Treharne. Adolescenta de 15 ani a spus că s-a culcat cu Nicholls de zece ori, în vara anului 2007. Aventura sa cu instructorul ar fi luat sfârşit când acesta ar fi început relaţia cu Cherrell. Nicholls, însă, ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu ambele fete, în acelaşi timp, dar ele au refuzat. Poliţiştii au descoperit mai multe mesaje text amoroase în telefoanele adolescentelor, primite de la bărbat. "A încercat să mă convingă să fac diverse lucruri cu Cherrell, dar ambele am spus "Nu". Atunci ea (Cherrell, n.r.) s-a speriat, pentru că el ne vroia pe amândouă", a spus adolescenta de 15 ani. Nicholls a negat acuzaţiile, iar procesul va continua la Curtea Merthyr Tydfil.


Doi români, reţinuţi în italia în cazul violării unei tinere de 14 ani la Roma

Autorităţile italiene au reţinut marţi seara doi români suspectaţi că au violat o tânără, sâmbătă, în parcul Caffarella din Roma, unul dintre ei mărturisind fapta în cursul nopţii, relatează Corriere della Sera, în ediţia electronică. Cei doi români au 20 şi respectiv 30 de ani, iar cel mai tânăr, Alexandru Isztoika Loyos, a mărturisit fapta în cursul nopţii. Primul a fost arestat marţi seara, de agenţi ai comisariatului din Primavalle, într-o tabără ilegală din capitala italiană. Cel de-al doilea a fost găsit mai târziu la Livorno. Colaborarea poliţiştilor români a fost decisivă în acest caz, a mai notat Corriere della Sera. O fată de 14 ani a fost violată sâmbătă, într-un parc din Roma, de doi imigranţi, iar autorităţile suspectau că era vorba de romi est-europeni. Fata a fost violată, iar prietenul ei a fost bătut şi imobilizat. Autorii violului le-au luat tinerilor banii pe care îi aveau asupra lor, precum şi telefoanele mobile.


Un Român a violat o bătrână oarbă în nordul italiei
Un român în vârstă de 31 de ani a fost arestat în Italia după violarea unei bătrâne nevăzătoare, în regiunea Lombardia (nord), relatează cotidianul La Voce, în ediţia electronică. Incidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în localitatea Albuzzano (regiunea Lombardia). Strigătele femeii de 83 de ani au atras atenţia nepoatei acesteia, care locuia în apropiere. Victima a fost transportată la spitalul din Pavia, iar românul a fost arestat de carabinieri. Potrivit anchetatorilor, se pare că românul era în stare de ebrietate în momentul agresării sexuale a femeii de 83 de ani. Poliţia italiană a demolat luni zeci de barăci şi tabere ilegale din Roma şi împrejurimi, în urma violului comis asupra unei fete în vârstă de 14 ani, la sfârşitul săptămânii trecute, de către persoane suspectate că ar fi români. Italia ar putea recurge în anumite cazuri la castrarea chirurgicală a persoanelor vinovate de agresiune sexuală, a apreciat luni Roberto Calderoli, ministru al Simplificării administrative şi membru al Ligii Nordului, partid antiimigranţi din Guvernul Berlusconi. "În unele cazuri, nu cred că este posibilă o reintegrare, castrarea chimică nu va fi de ajuns şi nu mai rămâne decât castrarea chirurgicală. Societatea trebuie să se apere", a declarat ministrul.

Un comentariu:

Bobo DJ spunea...

cam asta fac romani pe la roma si in italia, misto tare....