05.03.2009

Showbiz - Monden

Top 10: Cele mai sexy buze din showbiz-ul autohton part.2

5. Andreea Raicu

Andreea Raicu este o adevarata diva, nu a pozat goala in revistele pentru barbati si are o cariera frumoasa de peste 10 ani. Insa nu are noroc pe plan personal, pentru ca ar fi prea alintata, dupa cum zic gurile rele. Noua ne place!
4. Andreea Mantea

Andreea este indragostita si parca, mai frumoasa ca oricand. Ea este foarte admirata de barbati si nu doar pentru sanii si picioarele sale voluptoase, ci si pentru buzele pline si sexy.
3. Simona Patruleasa

Asa cum am mai zis, Simona este mereu in topul barbatilor, fiind considerata cea mai sexy vedeta de televiziune si una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Ce-i drept, e drept, are buze extrem de apetisante!

2. Gina Pistol

Gina a ramas una dintre cele mai sexy vedete de la noi, desi mereu apar chipuri proaspete. Este o fata modesta, cu bun simt, iar pentru un zambet de-al ei, ai face orice. Noroc ca nu este prea zgarcita cu aparitiile la evenimentele mondene.
1. Laura Cosoi

Miniona, blonda sau satena, sani perfecti, picioare incredibil de frumoase si un chip angelic. Cum cine e? Laura Cosoi, evident. Una dintre aparitiile cele mai senzuale, fresh si agreabile din showbiz-ul autohton.

Niciun comentariu: