14.07.2009

Eveniment

Barbatii care au injunghiat mortal un luptator au fost prinsi!

Doi indivizi extrem de periculosi, banuiti ca au omorat acum doua nopti un fost luptator din judetul Bacau, au fost retinuti.

Unul dintre ei, cu un cazier stufos si condamnat deja pentru infractiuni violente, este suspectat ca a infipt cutitul in victima lui.

Complicele sau il tinea in acest timp, de maini, pe sportiv, ca sa nu se poata apara. Scenele dure au fost filmate de o camera de supraveghere din magazinul unde a avut loc crima.

Conflictul a inceput intr-un club de langa magazin, iar victima, in varsta de 34 de ani, a fugit si a incercat sa se ascunda. Sub privirile speriate ale vanzatoarelor, acesta a incearcat sa tina piept atacatorilor inarmati cu cutite.

Omul alearga in jurul vitrinelor si la un moment dat a fost prins de agresori. Lupta a fost inegala, mai ales ca inca un suspect l-a atacat pe fostul sportiv.

Se pare ca agresorii fac parte dintr-un clan de romi din Moinesti. In Comanesti toata lumea le stie de frica. Mama tanarului injunghiat spune ca fiul sau ii cunostea pe cei doi agresori si chiar se intelegeau bine.

Niciun comentariu: