16.12.2008

Americancele ar renunţa la sex pentru Internet

Aproape jumătate din femeile americane (46%) sunt dispuse să renunţe mai degrabă la sex, timp de două săptămâni, decât la navigarea pe internet, potrivit unui studiu publicat, luni, de producătorul de microprocesoare Intel.
În schimb, doar 30% dintre bărbaţi sunt dispuşi să facă această alegere, potrivit acestui sondaj realizat pe un eşantion de 2.119 persoane adulte de către institutul Harris Interactive.

Un procent de 95% dintre americani consideră că accesul la internet este "foarte important", "important" sau "destul de important", iar 87% dintre ei consideră că internetul le-a permis să facă economii. Un procent de 78% dintre persoanele intervievate au declarat că internetul le-a permis să păstreze contactul cu prietenii şi cu rudele.

Acest studiu relevă faptul că accesul la internet se află în fruntea listei de cheltuieli considerate de neînlocuit. Conexiunea la internet este preferată de 65% dintre americani, în faţa abonamentului la televiziunea prin cablu (39%), a meselor la restaurant (20%), a cumpărării articolelor de îmbrăcăminte (18%) şi a abonamentul la un club de sport (10%).

Majoritatea americanilor (58%) preferă să renunţe la abonamentul de cablu TV timp de două săptămâni, decât să renunţe la serviciul de internet timp de o săptămână. Acest fapt nu este surprinzător, în opinia experţilor Intel, în măsura în care multe din filmele şi emisiunile de televiziune sunt disponibile pe internet. Studiul a fost realizat în perioada 18 - 20 noiembrie şi nu precizează marja de eroare.

Niciun comentariu: