29.01.2009

Top 10: Cele mai sexy calendare pentru 2009

In 2009 vom avea parte de multa caldura! Cel putin sufleteasca, atunci cand vom privi cele mai sexy calendare realizate de femei frumoase si celebre!
Top 10 Sexy Calendare cuprinde fotografii incendiare cu Jessica Alba, Jennifer Aniston, Kylie Minogue, Kim Kardashian, etc. Fetele au pozat pentru fanii lor in lenjerie intima, in pozitii seducatoare sau chiar... complet dezbracate. Mai jos gasiti cele mai hot calendare ale anului!


10. Jakki Degg

Jakki Degg, o tanara de 30 de ani, model si actrita din Marea Britanie, face furori intr-un calendar sexy pentru 2009. Ea a fost votata cea mai "tare" fata de la pagina 3 a unui ziar londonez in 2001 si a declarat ca cea mai mare dorinta a ei este sa pozeze goala pentru Playboy.
9. Nicola McLean

Nicola este o superba tanara de 25 de ani, model si logodnica de fotbalist. Ea a declarat, dupa ce a realizat un pictorial incendiar in revista Nuts, ca nu ii placea sa faca sex inainte de a-l cunoaste pe Tom Williams, jucator la Peterborough United. Acum se declara implinita si povesteste ca ii plac "chestiile picante" in pat si mai ales, sa se imbrace in "French Maid".
8. Sara Varone

Sara Varone este o super hot prezentatoare da o televiziune italiana. Ea a realizat Calendarul "celor mai frumosi sani din Italia" pentru 2009, iar daca va place de sexoasa bruneta de 36 de ani, o puteti vedea prezentand emisiunea Buouna Domenica pe Canale 5!
7. Girls Aloud

Fetele de la Girls Aloud nu mai au nevoie de nici o prezentare.
6. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a asteptat ani buni pana sa faca niste poze ceva mai sexy. Iar anul trecut se pare ca actrita si-a lasat timiditatea de-o parte si a pozat atat pentru celebra GQ, cat si pentru un calendar fabulos. Poza din luna noiembrie este preferata noastra!
5. Jessica Alba

Jessica Alba ne-a obisnuit cu diverse ipostaze sexy prin reviste. Insa pozele din Calendarul Campari pentru 2009 sunt extraordinare. Si da, sanii ei ar putea vinde absolut orice!
4. Jessica Biel

Jessica Biel este doar iubita lui Justin Timberlake sau o actrita celebra. Ea este una dintre cele mai sexy femei din lume si asta o demonstreaza pozele din calendarul pentru 2009, in care nici macar nu se dezbraca.
3. Kim Kardashian

Cateva fotografii personale ale senzualei Kim au fost facute publice de un "binevoitor". Si iata, ce trebuia sa ramana strict secret s-a transformat intr-unul din cele mai sexy calendare ale anului.
2. Kylie Minogue

Kylie arata mai bine ca niciodata! Desi a ajuns la frumoasa varsta de 40 de anisori, diva pop este absolut stralucitoare. Ea a realizat un calendar extrem de sexy si de... bine vandut, pentru 2009!
1. Pirelli 2009

Cel mai exclusivist calendar al anului nu "vorbeste" despre femei, de data aceasta. Ci despre mediu, despre lumea in care traim. Fotograful Peter Beard a realizat in Botswana un pictorial-manifest. Va las sa descoperiti singuri minunatele fotografii din Calendarul Pirelli 2009!

Niciun comentariu: