16.04.2009

Foto - Video

LG primeste doua premii
LG Electronics se poate lauda cu noi premii internationale pentru design, gratie DVD player-ului DVS450H care a castigat doua premii, respectiv iF Design Award 2009 si Red dot Design Award. Este vorba despre acelasi castigator si al premiului Good Design Award 2009, in Coreea. "Castigarea acestor doua premii prestigioase reprezinta o mare realizare pentru DVD player-ul LG DVS450H", a declarat Simon Kang, CEO si Presedinte al companiei LG Home Entertainment. "Recunoasterea la nivel international este un compliment extraordinar. Noi ne propunem sa cream echipamente home entertainment ce incorporeaza tehnologii inteligente si un design elegant. Incepand cu modelul DVS450H, intram intr-o noua era a DVD palyer-elor high definition care vor imbunatati experienta home theatre in mod considerabil".
 
Premiile iF Product Design reprezinta una dintre cele mai renumite distinctii de design din lume si au fost create de Organizatia Germana International Forum (iF). Nominalizatii pentru aceste premii provin din domenii diferite, cum ar fi cel industrial, medical, si cel al electronicelor de larg consum, iar produsele sunt analizate pe baza design-ului si a functionalitatii. Aceste premii le sunt acordate produselor care prezinta un design inovator, avand caracteristi unice si inalte standarde de performanta. Premiile Red dot Award se acorda pentru inovatie, functionalitate si standarde tehnologice inalte. Produsele castigatoare urmeaza a fi expuse in cadrul muzeului Red dot pentru a fi prezentate comunitatii internationale de design. "Modelul DVS450H se potriveste oriunde, fie ca este asezat pe perete, pe o suprafata plana sau usor inclinata, acesta va conferi valoare acelui loc. DVS450H este mai mult decat un simplu DVD player, este o combinatie perfecta intre design-ul elegant si tehnologia inteligenta", a declarat Yoo Seok Kim, Senior Designer al laboratorul de design si cercetare al companiei LG Electronics.
 
DVD player-ul LG poate fi pozitionat in 3 moduri distincte si neconventionale. Poate fi amplasat in functie de spatiul disponibil, pe perete, precum un televizor cu ecran plat, oferind astfel mai mult spatiu. Spre deosebire de alte DVD playere, DVS450H este usor ridicat fata de baza circulara ceea ce ii ofera o infatisare unica atunci cand este asezat pe suprafete plane. Mai mult decat atat, un picior rotund detasabil ofera o optiune in plus pentru o a treia pozitie. Pe partea frontala a DVD player-ului DVS450H exista un disc glisant pentru o utilizare mai facila a produsului. Sub acest disc se afla o serie de butoane senzitive care confera eleganta si stil produsului. Desi DVS450H are o dimensiune redusa si un aspect elegant, interiorul cuprinde tehnologii avansate. Spre deosebire de DVD player-ele clasice, LG DVS450H ofera rezolutii de 720p, 1080i sau 1080p, si poate suporta chiar full HD 1080p. De asemenea, este ideal pentru a rula filme encodate in DivX HD la o calitate ireprosabila chiar din fisiere de mici dimensiuni. Mai mult, ruleaza o gama variata de fisiere multimedia si suporta mai multe formate: CD, DVD, MP3, WMA si JPEG. Datorita conexiunii USB Plus, DVS450H permite rularea filmelor si redarea muzicii direct de pe USB.

Niciun comentariu: