07.07.2009

News

Michael Jackson va fi inmorantat astazi in Los Angeles
Inmormantarea lui Michael Jackson va avea loc astazi la Los Angeles, la ora locala 8:00 (18.00 - ora Romaniei), cu doua ore inainte ceremoniei memoriale publice in cadrul carei sunt asteptati artistii Justin Timberlake, Diana Ross, Stevie Wonder si Usher, potrivit cotidianului Britanic The Sun.

Trupul canteretului va fi inmormantat in cadrul unei ceremonii private, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Doua ore mai tarziu, zeci de celebritati se vor strange pentru a canta cele mai iubite melodii ale lui Michael Jackson, printre acestia, numarandu-se Justin Timberlake, Diana Ross, Stevie Wonder si Usher.

Ceremonia omagiala se va incheia printr-un moment in care familia si prietenii lui Michael Jackson isi vor da mainile si vor canta melodia sa din 1992 "Heal The World".

"Vrem sa celebram viata lui Michael Jackson si sa il facem mandru, iar cea mai buna modalitate de a face asta este sa aducem artistii pe care i-a iubit si i-a respectat ca sa ii cante melodiile. Vor fi in jur de zece artisti care vor interpreta cele mai mari hituri ale sale. Sunt cu totii oameni despre care Michael a vorbit in ultimele luni si care vor arata care erau gusturile sale la momentul decesului. Asa cum Michael a spus deja, va fi cel mai mare show de pe pamant", a declarat o sursa apropiata familiei Jackson pentru The Sun.

Familia vrea ca tema concertelor de la Londra pe care Michael a planuia sa fie prezenta in concertul din cadrul ceremoniei omagiale. "De aceea, va fi tema zilei. Este mesajul si mostenirea pe care Michael ar fi vrut sa o lase", a spus sursa.

Multe posturi de televiziune se asteapta la recorduri de audiente care va fi oferit gratuit in toata lumea ceremonia omagiala pentru Michael Jackson.

Niciun comentariu: