23.12.2008

Michael Jackson, dat în judecată de o femeie

Roma / 16:32, 23.12.2008

Michael Jackson a fost dat în judecată de o femeie, Billie Jean Jackson, care susţine că a fost căsătorită în secret cu starul american şi că este mama fiului cel mic al acestuia, Prince Michael II, şi care îi cere cântăreţului despăgubiri de 1 miliard de dolari.

Billie Jean Jackson doreşte să obţină custodia comună a băiatului în vârstă de şase ani şi dreptul de a-l vizita.

Billie Jean a depus acţiunea în justiţie la Curtea Superioară din Los Angeles, "deoarece este arestată de fiecare dată când ajunge în casa «soţului» ei, Michael J. Jackson". Ea cere despăgubiri în valoare de un miliard de dolari, dreptul de a-şi vizita presupusul fiu la sfârşit de săptămână şi şi-a exprimat dorinţa de a se implica în educaţia copilului.

Jackson nu a dezvăluit niciodată identitatea mamei lui Prince Michael. Artistul a declarat, însă, că băiatul a fost născut de o mamă surogat, în urma unui tratament de inseminare artificială.

Aceasta nu este pentru prima dată când Jackson se confruntă cu astfel de acuzaţii. Britanica Paris Lola Jackson a pierdut câteva procese, din 2006 şi până în prezent, aceasta susţinând că este mama tuturor celor trei copii ai starului american.

Jackson are la dispoziţie un termen de 30 de zile pentru a răspunde acuzaţiilor formulate în justiţie de Billie Jean Jackson.

Aceasta nu este singura problemă cu care superstarul american se confruntă în ultima vreme.

Ian Halperin, biograful celebrului cântăreţ american, a declarat recent că starul suferă de o maladie pulmonară ereditară fatală, care i-a afectat tot mai mult starea de sănătate în ultimii ani.

Într-un interviu acordat de Halperin tabloidului britanic The Sun, acesta a spus că Jackson are nevoie de un transplant de plămâni, dar se teme că starul american "este prea slăbit pentru a suporta o astfel de intervenţie". Halperin a declarat că Jackson suferă de emfizem pulmonar şi de sângerări gastrointestinale cronice, pe care medicii reuşesc cu greu să le oprească.

Biograful lui Jackson a declarat că starul, în vârstă de 50 de ani, care a fost fotografiat într-un scaun cu rotile la începutul acestui an, suferă din cauza unei maladii pulmonare de câţiva ani. "Abia mai poate să vorbească. Vederea la nivelul ochiului stâng este în proporţie de 95% compromisă", a adăugat Halperin, care a dezvăluit, totodată, faptul că medicii lui Jackson i-au prescris diverse medicamente care l-au stabilizat în toată această perioadă.

Jermaine, fratele lui Jackson, a declarat recent că fratele lui "nu se simte prea bine în acest moment" şi că "aceasta nu este o perioadă prea fericită" pentru starul american.

Michael Jackson, recent convertit la religia musulmană, deţine recordul pentru cel mai bine vândut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982), cu care a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului. Acest material discografic a fost relansat în februarie, într-o nouă versiune. Jackson nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2001.

Niciun comentariu: