04.01.2009

Fiul cântăreţului de rap Dr. Dre a decedat din cauza unei supradoze de heroină

Roma / 03:45, 4.01.2009

Fiul în vârstă de 20 de ani al rapper-ului şi producătorului muzical Dr. Dre, găsit mort, în august, în locuinţa sa din Woodland Hills, California, a decedat din cauza unei supradoze de heroină şi morfină, au anunţat autorităţile din Los Angeles, citate de Reuters.

Andre Young Jr. a ieşit în oraş cu prietenii săi în noaptea de 23 spre 24 august, anul trecut. Mama sa l-a găsit întins în pat, în stare de inconştienţă, în dimineaţa zilei de 24 august. Aceasta a chemat paramedicii, care au pronunţat decesul tânărului, conform declaraţiilor autorităţilor.

În urma autopsiei, medicul legist a stabilit că decesul a fost unul accidental, survenind din cauza unei supradoze de heroină şi morfină.

Dr. Dre, al cărui nume real este Andre Young, s-a lansat în muzică în 1980, alături de grupul rap N.W.A. Ulterior, Dr. Dre şi-a construit o carieră solo şi a câştigat, în 1992, un premiu Grammy, pentru single-ul "Let Me Ride", de pe albumul "The Chronic".

Totodată, Dr. Dre a înfiinţat casele de producţie Death Row Records şi Aftermath Records şi este recunoscut ca fiind cel care a lansat în muzică artişti precum Eminem, Snoop Dogg şi 50 Cent.

Niciun comentariu: