08.01.2009

Versiunea beta publica a Windows 7 va fi disponibila vineri

Asa cum se astepta, miercuri noaptea Microsoft a lansat versiunea beta a Windows 7. Versiunea publica geneala va fi disponibila incepand cu ziua de vineri, dupa cum a mentionat Steve Ballmer in discursul de deschidere la Consumer Electronics Show din Las Vegas.
Microsoft a specificat ca beta va fi disponibila doar pe o perioada limitata si va permite doar 2.5 milioane de descarcari.

Aceasta versiune beta, considerata de Microsoft completa, necesita un PC cu un procesor de 1GHz, 1GB memorie, 16GB de spatiu dipsonibil pe hard disk si suport pentru grafica DX9 cu 128MB memorie, potrivit Microsoft, care a mai spus ca recomandarile ar putea modifica versiunea finala.
Versiunea beta suporta doar un upgrade de la Windows Vista Service Pack 1 (SP1).
Microsoft a evitat sa dea mai multe informatii despre modurile de upgrade la versiunea finala a Windows 7 sau despre cate editii va produce si care vor fi preturile acestora. Versiunea beta este "aproape echivalentul" versiunii Ultimate a Vista.
Microsoft va limita download-urile la un numar 2.5 milioane persoane.
Ambele versiuni 32-bit si 64-bit ale beta vor fi disponibile vineri, insa doar editiile engleza, germana, japoneza, araba si hindi vor fi postate vineri. Versiunile in alte limbi sunt asteptate la lansarea produsului.
Pentru a instala beta, utilizatorii trebuie sa aiba un drive DVD capabil sa inscriptioneze imagini disk pe un disc gol.
Versiunea beta expira pe 1 august 2009.

Via: Computerworld




Niciun comentariu: