05.01.2009

Top 10: Actrite topless & sexy in 2008

10. Jennifer Aniston

Jennifer a purtat doar o cravata in cea mai recenta sedinta foto pentru revista GQ si a vorbit cu nonsalanta despre fostul sot si noul iubit...
9. Kate Winslet

Pentru controversatul film "The Reader", Kate a renuntat la haine, dezvaluind o silueta mai subtire decat de obicei, dar in limitele naturaletii pe care o promoveaza.
8. Halle Berry

In timp ce filma pentru noua productie "Frankie si Alice", Halle Berry a fost surprinsa alergand fara sutien pe platouri.
7. Pamela Anderson

Pamela s-a dezbracat la ziua lui Hugh Heffner, aratandu-si sanii inca in floare... din pacate, insa, nu mai e chiar iepurasul sexy de altadata.
6. Marisa Tomei

La 40 de ani, Marisa Tomei arata extraordinar... si nu s-a ferit sa arate acest lucru in cateva scene incendiare din noul film "The Wrestler"!
5. Sienna Miller

Intr-o vacanta romantica alaturi de fostul iubit Baltazar Getty, Sienna si-a aratat sanii in toata splendoarea la geamul hotelului.
4. Monica Bellucci

Superba actrita a ales sa-si petreaca Sarbatorile intr-un decor exotic si a renuntat la sutien, spre deliciul admiratorilor...
3. Jessica Biel

Una dintre cele mai sexy actrite ale momentului si-a filmat primele scene topless, ce fac parte din filmul "Powder Blue"
2. Dita Von Teese

Fosta iubita a lui Marylin Manson a schimbat rolurile burlesti pe pictoriale provocatoare, cu tenta sado-maso...

1. Carmen Electra

Frumoasa cu talente actoricesti ocazionale s-a intors anul acesta la ipostaza care a facut-o celebra: iepuras Playboy!

Niciun comentariu: