13.01.2009

Evenimente importante!!

Peste 900 de persoane au murit în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza

Peste 900 de persoane au murit în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza, a anunţat şeful serviciilor de urgenţă din teritoriul palestinian. Potrivit medicului Mouawiya Hassanein, numărul morţilor a ajuns la 905, după decesul a 15 palestinieni, luni dimineaţă. Printre morţi se numără 277 de copii, 95 de femei şi 92 de bătrâni, a precizat el. Peste 3.950 de palestinieni au fost răniţi în atacurile israeliene de la declanşarea ofensivei, la 27 decembrie, a adăugat el.


Cristiano Ronaldo, desemnat de FIFA jucătorul anului 2008

Atacantul portughez al formaţiei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni seară, la Zurich, jucătorul anului 2008 de FIFA, în urma voturilor selecţionerilor şi ai căpitanilor echipelor naţionale din cele 208 de asociaţii ce fac parte din forul fotbalistic internaţional.
Ronaldo i-a depăşit pe spaniolii Fernando Torres (Liverpool), Xavi Hernandez (FC Barcelona), argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi brazilianul Kaka (AC Milan).
Cristiano Ronaldo, câştigător şi al Balonului de Aur, a primit premiul de la legendarul Pele şi îi succede brazilianului Kaka, de la AC Milan, câştigător anul trecut.
Premiul pentru cea mai bună jucătoare a fost câştigat de brazilianca Marta, pentru a treia oară consecutiv.

Niciun comentariu: